Messia Garabedian


Messia Garabedian (Baghdad, 31 augustus 1993) is een Nederlands pianist van Armeense oorsprong. Hij werd geboren in Baghdad en verhuisde op jonge leeftijd naar Nederland. Na enkele jaren zich te hebben ontwikkeld in de muziek startte hij zijn carrière op 13 jarige leeftijd. In 2008 kreeg hij een contract aangeboden in het Theater Hotel Van der Valk te Almelo. Dit hotel in Almelo beschikt over een volledig geïntegreerde theaterzaal waarin hij reeds concerten in heeft gegeven en tot nu toe nog actief is als vaste pianist. Door zowel jazz en sinds kort als klassieke pianist worden al uw wensen op een hoog-niveau uitgevoerd!

Hij is een ervaren allround pianist. Inzetbaar op al uw gelegenheden zoals: diner, congres, bruiloft, lounge, lunch, bedrijfsfeest, opening, braderie, uitreiking etc.

Met een lange ervaring als solo-pianist en begeleider van o.a artiesten is Messia Garabedian beschikbaar voor zowel hotels als onvergetelijke boottochten in heel Nederland, Europa en daarbuiten.

Hij houd van virtuositeit en creativiteit, en bouwt voort op de stijl van de grote romantische pianisten. Uit het niets heeft hij het vermogen om spontaan de meest diverse soorten improvisaties te laten ontstaan.