Inspiratie


Inspiratie is een show waarin een reis gemaakt wordt door het leven gekoppeld aan de vier seizoenen. Op creatieve en speelse wijze wordt omgegaan met de taal en dit alles is omlijst door muziek. 
Alle facetten van het leven komen aan bod zoals geboorte, kindertijd, verliefdheid, ruzie en afscheid. De show wordt met humor en ontroering gebracht, de ene keer een lied en de andere keer een gedicht en soms een gedicht als lied. Ieder seizoen wordt aangekondigd door licht, geluid en visueel effect.

De verschillende fasen van het leven zijn chronologisch verwerkt in de seizoenen waardoor de verhaallijn ontstaat. Met de nodige humor wordt er met een knipoog gekeken naar het leven, maar ook de ontroering zit diep in de show verwerkt.

Door de herkenbaarheid, gevoeligheid maar ook gezelligheid die de show brengt, is het laagdrempelig en geschikt voor jong- en oud-volwassenen.

De show wordt gebracht door twee muzikanten en een dichter.

Tanja Klerkx ervaren allround zangeres, met een warm stemgeluid waarmee ze de mensen weet te raken.  Ze legt snel contact met het publiek en heeft jarenlange ervaring in de muziek. 
Hans Klerkx,  toetsenist (keyboard / accordeon) en zanger van dit gezelschap, is de hele avond op het podium aanwezig: dus live-muziek is een rode draad door het programma, maar ook zijn droge humor is opvallend.
John Veldhuis, de dichter van het gezelschap, draagt zijn gedichten met hart en ziel voor. Hij heeft diverse gedichtenbundels uitgebracht en toneelstukken geschreven.
Dankzij de regie van Jochem Kroon ("grootniettevermijden") worden alle zintuigen tijdens de show geprikkeld.

Inspiratie staat garant voor een herkenbare, gevoelige,maar ook gezellige show.

 

Laat u door deze avond inspireren!